Paroles de chanson et traduction Oasis - Manuk Dadali

Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang
Mesat sublime ngapung profonde dans les nuages
Meberkeun jangjangna bangun taya karingrang
Meberkeun jangjangna sillage taya karingrang
Dipika gimir dipika serab ku sasama
Dipika Gimir dipika mon serab Sasama
Taya karentan kasiuen leber wawanena
Taya karentan kasiuen Leber wawanena

Chorus:
Refrain:
Manuk dadali, manuk panggagahna
Manuk Dadali, Manuk panggagahna
Perlambang sakti indonesia jaya
Puissant symbole de l'Indonésie jaya
Manuk dadali, pangkakoncarana
Manuk Dadali, pangkakoncarana
Resep ngahiji rukun sakabehna
Recette ngahiji piliers sakabehna

Hirup sauyunan tara pahiri-hiri
Breathe sauyunan pahiri tara-Hiri
Silih pikanyaah teu inggis belapati
Successives pikanyaah evp Bretagne belapati
Manuk dadali ngandung siloka sinatria
Manuk enceinte Dadali à siloka sinatria
Keur sakumna bangsa di nagara indonesia
Keur sakumna nagara nation en Indonésie

Back to chorus
Arrière-plan pour choeur


Traduction par Anonyme

Ajouter / modifier la traduction
Email:

P