Paroles de chanson et traduction Oasis - Manuk Dadali (Dadali Bird) Lyrics

Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang
Mesat ngapung atmosphère très noble
Meberkeun janjangna bangun taya karingrang
Meberkeun janjangna sillage taya karingrang
Kukuna ranggaos reujeung pamatuka ngeluk
Kukuna ranggaos reujeung pamatuka ngeluk
Ngapak mega bari hiberna tarik nyuruwuk
Ngapak méga bari hibernation traction nyuruwuk

Saha anu bisa nyusul kana tandangna
Inconnues Saha peut nyusul kana tandangna
Gandang jeung partentang taya bandingannana
Gandang Jeung partentang taya bandingannana
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
Mon dipikaserab Dipikagimir Sasama
Taya karempan ka sieun leber wawanenna
Taya karempan ka sieun Leber wawanenna

chorus
chœur
Manuk dadali manuk panggagahna
Manuk Dadali Manuk panggagahna
Perlambang sakti Indonesia Jaya
Magical présage Indonésie Jaya
Manuk dadali pang kakoncarana
Appelez Dadali Manuk kakoncarana
Resep ngahiji rukun sakabehna
Recettes ngahiji règle sakabehna

Hirup sauyunan tara pahiri-hiri
Sip sauyunan pahiri par-hiri
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
Teus pikanyaah défendre inggis alternatives essentielles
Manuk dadali ngandung siloka sinatria
Manuk Dadali ngandung siloka Sinatria
Keur sakumna Bangsa di Nagara Indonesia
Keur sakumna Nations Nagara en Indonésie


Traduction par Anonyme

Ajouter / modifier la traduction
Email:

P